Kwinkelenberg verhuizingen, een begrip in Amsterdam sinds 1926

Sales Architects heeft de nieuwe website van Kwinkelenberg Verhuizingen  mogen bouwen en gelanceerd.

Kwinkelenberg is een verhuisbedrijf dat al bijna een eeuw bestaat maar een modern  bedrijf. Bovendien is Kwinkelenberg een echt Amsterdams verhuisbedrijf, met veel ervaring op bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten.

Een verhuisdoos oppakken is 1 ding, maar vakkundig verhuizen is iets heel anders. De positieve recensies en de vaste klanten van Kwinkelenberg zijn daar het bewijs van. Bovendien is Kwinkelenberg gespecialiseerd in bijvoorbeeld seniorenverhuizingen en het op maat maken van meubels voor in de nieuwe woning.

We zijn trots dat we de website hebben mogen maken voor dit authentieke familiebedrijf dat al zo lang een begrip is in Amsterdam en omstreken.

De website is beveiligd met een SSL certificaat en wordt gehost op de servers van Amazon, waarop wij al onze klanten hosten. Hierdoor is de website ook bijzonder snel. Wilt u zien hoe goed de website scoort of gratis uw eigen website testen; kijk dan hieronder.

Score Kwinkelenberg verhuizingen 97 uit 100

kwinkelenberg-verhuizingen-score-website

Je eigen website testen? klik hier.

Wil je ook een website met zo’n hoge score? Neem dan vrijblijvend contact op met de webdesign specialisten van Sales Architects Webdesign.

Menu