VERHUISBEDRIJF KWINKELENBERG

Kwinkelenberg verhuizingen is een familiebedrijf dat al sinds 1926 verhuizingen verzorgt met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht. We verzorgen verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Wij komen vrijblijvend langs om al uw vragen en wensen met u door te nemen en u te adviseren inzake uw aanstaande verhuizing.

Referenties hebben we natuurlijk ook, zo hebben we verhuisopdrachten uitgevoerd voor het Rijksmuseum bijvoorbeeld. Dat zegt al genoeg over de kwaliteit van onze verhuisdiensten. U kunt een gratis verhuisofferte aanvragen via onze website. We doen echter meer. Om te zorgen dat we u zoveel mogelijk zorgen uit handen kunnen nemen, komen wij vrijblijvend langs om al uw vragen en wensen met u door te nemen en u te adviseren inzake uw aanstaande verhuizing !

Dat is nog eens wat anders dan een door de computer gegenereerde offerte alleen op basis van vierkante meters of uren. Wij staan voor persoonlijke service en vakwerk en laten dat zien. Kwinkelenberg, uw verhuisbedrijf in Amsterdam doet altijd een stapje extra. We zijn niet voor niets een begrip in Amsterdam en dat willen we graag zo houden.

Uw tevredenheid over ons vakmanschap staat voorop bij ons; want verhuizen is een vak

Menu