DE SNELSTE WEBHOSTING

snelste-webhosting
webhosting-amazon-sales-architects
hoger-in-google-snelle-webhosting

DE SNELSTE WEBHOSTING

Sales Architects wil haar klanten de allesnelste, meest betrouwbare en veilige biedt webhosting bieden. Daarom bieden wij een voordelig hosting pakket in de Amazon Cloud aan. Hiermee bieden wij bedrijven, non-profit organisaties en overheidsorganisaties een uitstekende  manieren om hun diensten via websites en webapplicaties te leveren.

Onze webhosting services zijn zeer voordelig. Of u nu een groot bedrijf bent, of een MKB’er en op zoek bent naar een website voor marketing, Rich Media of E-commerce, Sales Architects biedt een breed scala aan opties voor websitehosting en we helpen u graag de juiste te kiezen.

Wij bieden, zoals gezegd, onze supersnelle webhosting via de Amazon Cloud, een van de snelste netwerken van Europa. U kunt bovendien ieder gewenst CMS gebruiken, zoals WordPress, Drupal, Joomla en nog veel meer. Ons platform ondersteunt en biedt ook SDK’s voor populaire platforms zoals Java, Ruby, PHP, Node.js en .Net.

We kunnen er lang of kort over praten; wij bieden gewoon razendsnelle, superstabiele en zeer veilige hosting. Voor WordPress sites, webshops maar ook MKB websites bieden we voordelige en schaalbare oplossingen met als doel; hogere conversie en betere vindbaarheid door een supersnelle website.

VOOR IEDEREEN

Sales Architects laat u betalen voor wat u gebruikt. Dit heeft als voordeel dat u  op een goedkope manier een uitstekend hostingpakket kunt krijgen. En groeit uw bedrijf of heeft u even meer ruimte, geheugen of snelheid nodig? Dan schakelt u gewoon (tijdelijk) bij. Dat is eenvoudig en snel geregeld.   Dus booit meer een gedeelde server of klanten verliezen doordat de website te langzaam laadt.

HOGER IN GOOGLE

Scoor hoger in Google en converteer beter. Doordat onze website zo supersnel zijn, scoren ze ook beter in de zoekmachines. Onze websites verdienen zichzelf dus sneller terug. Denkt u dat uw website niet sneller kan? Wij gaan de uitdaging aan. Denkt u dat u een sneller hostingpakket heeft? Laat het ons weten!

HOE WERKT HET?

Wij bieden ieder bedrijf, groot of klein razendsnelle hosting. Is dat dan niet duur voor een MKB website bijvoorbeeld? Nee! Dat komt omdat u slechts een klein bedrag betaalt voor de snelle hosting en verder voor het gebruik. Heeft u dus een klein bedrijf en niet heel veel bezoekers, dan betaalt u ook weinig. Groeit uw bedrijf, dan groeit de website mee. Alles is schaalbaar en we zorgen ervoor dat wanneer u meer bezoekers krijgt uw website dit aankan. Uw relatief kleine bedrijf met 5000 bezoekers kan dus net zo snel zijn als een bedrijf met 100.000 bezoekers per maand en dat tegen een fractie van de kosten.

Hosting via de Amazon Cloud, is bovendien zeer goed beschermd tegen aanvallen, hackpogingen en andere risico’s. Uw website bij Sales Architects is gegarandeerd sneller en veiliger dan uw huidige website.

Uw website. Op deze razendsnelle servers!

0
GB SSD
0%
Sneller laden
0
MB geheugen
0%
Goedkoper

Voorbeelden van websites

kwinkelenberg-verhuizingen-website

Kwinkelenberg verhuizingen

screenshot-rhodos5-website

De #Rhodos5

screenshot-gooise-psychologen

Gooise Psychologen Praktijk

gooise-dj-website

De Gooise DJ

screenshot-kliniek-sanders

Kliniek Sanders

screenshot-gezondheidscentrum-bijvanck

Gezondheidscentrum Bijvanck

Small Details Make Your Success

Menu