WEBHOSTING VIA AMAZON

amazon-webhosting
amazon-webhosting-sales-architects

Met Amazon webhosting maken we de website van ieder bedrijf – groot of klein – werkelijk razendsnel. De website komt daardoor niet alleen hoger in Google maar converteert ook beter. Amazon hosting is bovendien zeer voordelig.

WEBHOSTING VIA AMAZON

Wanneer wij  een prachtige website gebouwd hebben voor je wil je die natuurlijk delen met de wereld. Vroeger had je dan eigenlijk maar twee keuzes: voordelige hosting op en gedeelde server of een eigen hele dure VPS. Bij gedeelde hosting is de snelheid niet acceptabel volgens de normen die we bij Sales Architects aanhouden. Bij gedeelde hosting wordt jouw website langzamer als het bij de buren druk is. Dat kan natuurlijk niet. Een eigen server was vaak te duur voor kleinere bedrijven.

Gelukkig zijn er de afgelopen jaren een hoop extra mogelijkheden bijgekomen die veel meer mogelijk maken. Webhosting via Amazon is daar een goed voorbeeld van.

Amazon draait als hosting partij al een aardig poosje mee. Maar wij hebben niet voor niets gekozen voor Amazon. Met recente ontwikkelingen zoals autoscaling en real-time insights is Amazon een van de meest interessantere opties geworden voor bedrijven die voorop willen lopen. Maar hosting van Amazon is er ook voor bedrijven die op zoek zijn naar de meer traditionele manier van hosten.

Waarom wij voor Amazon gekozen hebben om de websites van onze klanten te hosten? We geven je hier onze redenen.

1. Amazon AWS is bloedsnel

Amazon heeft hypermoderne datacenters met de beste apparatuur. Met gebruik van slimme technieken kunnen de servers een applicatie razendsnel afleveren. Ze gebruiken hiervoor een techniek die ze Amazon Cloudfront noemen. Deze slaat de content van de applicatie op in cache, zodat deze dan sneller geladen kan worden. Dit kan met allerlei toepassingen, ook met  dynamische content, streaming video en muziek en interactieve content. Ook voor WordPress hosting is Amazon zeer geschikt.

2. Amazon AWS is flexibel

Vroeger zat je vast aan je contract. Had je wat extra geheugen nodig of behoefte aan meer schijfruimte, dan had je een probleem. Tegenwoordig kunnen wij webruimte en snelheid leveren op maat. Je website kan meegroeien met je bedrijf.

Bij Amazon AWS kunnen wij binnen enkele minuten resources bijschakelen op jouw omgeving. Je hebt altijd ruimte, geheigen en bandbreedte genoeg om razendsnel te zijn. En is bijvoorbeeld na de Kerst de verkoop-piek voorbij, dan kun je het net zo makkelijk weer terugschalen. Ideaal. Bij Amazon en Sales Architects zit je niet vast aan contracten voor de lange termijn.

3. Amazon en wij zijn voordelig

Alleen betalen voor wat je gebruikt. Dat klinkt logisch, maar bij de klassieke hostingvormen betaal je voor wat er in je contract staat, ongeacht of je het gebruikt. Webhosting via Amazon betekent dat wij alleen de kosten in rekening brengen voor de resources die je gebruikt. Als je voor langere tijd gebruik maakt van de diensten van Amazon en Sales Architects dan zul je zien dat je een aanzienlijke kostenbesparing behaalt, terwijl je toch sneller bent dan je concurrent.

4. Amazon AWS is stabiel

Geen ge-emmer met helpdesks en tickets. Wij regelen alles als er iets is. We kunnen ook alles regelen, Omdat Amazon  één van de grootste cloudplatforms is kunnen wij via Amazon een continue dienstverlening garanderen. Zelfs voor bijvoorbeeld DDOS-aanvallen die regelmatig sites van banken en andere grote ondernemingen platleggen is Amazon minder gevoelig. Ze zijn uitstekend beschermd Dit komt door het inzetten van technieken zoals AWS Shield om de aanvallen af te slaan.

5. Amazon AWS is veilig

Veiligheid krijgt bij onze webhosting via Amazon de hoogste prioriteit. Niets voor niets vertrouwen veel instellingen in de zorg op ons. Veiligheid staat zeer hoog in het hosting-vandel. Het datacenter en netwerk zijn ontworpen om aan de eisen van de meest veiligheidsgevoelige organisaties te voldoen. Omdat Amazon een cloudomgeving is heb je het voordeel dat je zonder hoge investeringen verzekerd bent van het veiligheidsniveau dat je nodig hebt. Daarnaast bieden wij een aantal services en functionaliteiten om klanten te helpen voldoen aan de GDPR.

6. Een klein nadeel

Om Amazon te gebruiken is wel enige technische kennis vereist. Daarom doen wij het voor u.  Sales Architects beheert voor diverse instellingen hun hostingomgeving bij Amazon. Behalve het inrichten bieden wij ook de mogelijkheid voor het beheer van de cloudomgeving. Dit doen wij voor zowel klanten die hun webapplicatie door ons hebben laten ontwikkelen, alsook voor klanten die hun applicatie zelf gebouwd hebben of dit door derden hebben laten uitvoeren. Bel ons gerust voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Uw website. Op deze razendsnelle servers!

0
GB SSD
0%
Sneller laden
0
MB geheugen
0%
Goedkoper

Voorbeelden van websites

kwinkelenberg-verhuizingen-website

Kwinkelenberg verhuizingen

screenshot-rhodos5-website

De #Rhodos5

screenshot-gooise-psychologen

Gooise Psychologen Praktijk

gooise-dj-website

De Gooise DJ

screenshot-kliniek-sanders

Kliniek Sanders

screenshot-gezondheidscentrum-bijvanck

Gezondheidscentrum Bijvanck

Webhosting via Amazon!

Menu