wordpress webhosting

WORDPRESS WEBHOSTING 

Sales Architects biedt speciaal voor WordPress cloud-webhostingoplossingen op het netwerk van Amazon. WordPress is een uitstekend CMS, maar vergt wel wat resources. Met de razendsnelle Amazon WordPress hosting kunnen bedrijven, non-profit organisaties en overheidsorganisaties hun diensten razendsnel via websites en webapplicaties leveren.

Of u nu een groot bedrijf bent, of een MKB’er; wanneer u op zoek bent naar een effectieve website voor marketing, Rich Media of E-commerce, Sales Architects biedt een breed scala aan WordPress opties. Denk aan een webshop via WooCommerce bijvoorbeeld. We helpen u graag de juiste hosting te kiezen.

Wij bieden -niet alleen voor WordPress – supersnelle webhosting via de Amazon Cloud, een van de snelste netwerken van Europa. U kunt ieder ander gewenst CMS gebruiken, dus niet alleen WordPress, maar ook Drupal, Joomla en nog veel meer. Ons platform ondersteunt en biedt ook SDK’s voor populaire platforms zoals Java, Ruby, PHP, Node.js en .Net.

DE SNELSTE WORDPRESS HOSTING

We kunnen er lang of kort over praten; wij bieden razendsnelle WordPress hosting. We dagen u uit een snellere host te vinden. Voor WordPress sites, webshops maar ook MKB websites bieden we voordelige en schaalbare oplossingen met als doel; hogere conversie en betere vindbaarheid door een supersnelle website.

VOOR IEDEREEN

Sales Architects biedt cloud-webhostingoplossingen die bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties efficiënte manieren biedt om hun WordPress website en webtoepassingen te supersnel te leveren. Nooit meer een gedeelde server of klanten verliezen doordat de website te langzaam laadt.

HOGER IN GOOGLE

Scoor hoger in Google met uw WordPress website en converteer beter. Onze websites verdienen zichzelf terug. Wij gaan de uitdaging aan. Denkt u dat u een snellere WordPress hosting heeft? Laat het ons weten! En met onze SEO specialisten aan het werk weet u zeker dat uw vindbaarheid in Google en andere zoekmachines en dus bezoekersaantal enorm zal stijgen.

amazon-webhosting
wordpress-hosting-via-amazon
webdeisgners-discuss
webhosting-amazon-sales-architects

RAZENDSNELLE WEBHOSTING

Bij een prima website hoort natuurlijk de beste hosting. Sales Architects biedt razendsnelle maar voordelige cloud-webhosting oplossingen die MKB bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen een zeer voordelige manier bieden om hun diensten via websites en webapplicaties te leveren.

Of u nu een groot bedrijf bent, of een MKB’er en op zoek bent naar een website voor marketing, Rich Media of E-commerce, Sales Architects biedt een breed scala aan opties voor websitehosting en we helpen u graag de juiste te kiezen.

Wij bieden hosting aan via de Amazon Cloud, dat behoort tot de snelst denkbare netwerken. Uw website bij Sales Architects is gegarandeerd sneller dan uw huidige website.

Uw website. Op deze razendsnelle servers!

0
GB SSD
0%
Sneller laden
0
MB geheugen
0%
Goedkoper

Voorbeelden van websites

kwinkelenberg-verhuizingen-website

Kwinkelenberg verhuizingen

screenshot-rhodos5-website

De #Rhodos5

screenshot-gooise-psychologen

Gooise Psychologen Praktijk

gooise-dj-website

De Gooise DJ

screenshot-kliniek-sanders

Kliniek Sanders

screenshot-gezondheidscentrum-bijvanck

Gezondheidscentrum Bijvanck

Sneller, beter, voordeliger

Menu