INNOVATIEF WEBDESIGN

sales-architects-webdesign

INNOVATIEF WEBDESIGN 

Sales Architects is een ervaren webdesign bureau in ‘t Gooi. Wij werken al vele jaren voor toonaangevende organisaties in de zorg en bedrijven uit ‘t Gooi en omgeving. Wat kunnen wij als webdesigners voor je betekenen? Wij bieden een full service benadering ten aanzien van webdesign, webhosting en online marketing. We zorgen er voor dat  die je bezoekers veranderen in echte klanten zodat je je online doelstellingen haalt en je bedrijf groeit. Doordat wij via het razendsnelle netwerk van Amazon hosten kunnen zowel grote landelijk opererende bedrijven en overheidsinstanties als kleine ZZP bedrijven een razendsnelle website bieden tegen een zeer voordelig tarief.

MAATWERK WEBDEVELOPMENT 

Een website laten maken door Sales Architects is een leuk project. Het betekent dat we samen gaan werken aan een het perfecte visitekaartje voor je bedrijf, een prachtige website die voor jouw organisatie laat stralen online. Na de voorgesprekken en het invullen van de wensenlijst gaan we een design plannen. Na het designoverleg gaan onze designers aan de slag om jouw wensen te vertalen naar het perfecte, strakke en snelle webdesign.

webdesigner-sales-architects-at-work

Webdesign in ‘t Gooi – Full Service

Wij bouwen websites die het verschil maken. Boven de middelmaat uitstijgen en echt bijzondere websites bouwen; dat is onze passie. Wij verzorgen alle aspecten, dus de techniek, de grafische vormgeving, de SEO, maar ook de beveiliging en de SSL certificaten. Jouw bedrijf zorgt voor de input van binnen uit: zo wordt het de website echt jullie website.  Al vele bedrijven en organisaties -vooral in de zorg- hebben door Sales Architects een website laten maken en hun bedrijf online beter vindbaar gemaakt.

woman-beach-with-tablet-responsive-webdesign

RESPONSIVE WEBDESIGN

Sales Architects ontwikkelt al responsive websites zodat ze werken op alle schermformaten, van mobiel en tablet tot laptop en desktop. We gebruiken het CMS (content management systeem) dat het best bij je wensen en eisen past. Dit kan WordPress, zijn, al dan niet in combinatie met WooCoomerce voor een webshop, of bijvoorbeeld Drupal of Magento. De mogelijkheden zijn eindeloos. We zorgen er altijd voor dat je eenvoudig je eigen website bij kunt houden.

Uw website. Op deze razendsnelle servers!

0
GB SSD
0%
Sneller laden
0
MB geheugen
0%
Goedkoper

Webdesign voorbeelden

Websites die we voor onze klanten hebben ontworpen en gebouwd, geven je een indruk van de mogelijkheden die wij jou bieden om je (online) doelstellingen te behalen. In ons webdesign portfolio vind je een aantal voorbeelden van projecten die we voor klanten hebben mogen realiseren. Wil je weten wat ons webdesign in combinatie met de razendsnelle hosting voor jou kan betekenen? Neem meteen contact met ons op.

kwinkelenberg-verhuizingen-website

Kwinkelenberg verhuizingen

screenshot-rhodos5-website

De #Rhodos5

screenshot-gooise-psychologen

Gooise Psychologen Praktijk

gooise-dj-website

De Gooise DJ

screenshot-kliniek-sanders

Kliniek Sanders

screenshot-gezondheidscentrum-bijvanck

Gezondheidscentrum Bijvanck

Website laten maken ‘t Gooi

Wilt u een website laten maken in ‘t Gooi? Webdesign bureau Sales Architects helpt u graag!

Ons webdesign, jouw succes

Menu