INNOVATIEF WEBDESIGN

sales-architects-webdesign

ONS WEBDESIGN PROCES

Ons webdesign proces is eigenlijk heel eenvoudig. Wij luisteren en kijken goed voordat wij creëren. Dan gaan we testen en meten en dan herhalen we dat. We blijven verbeteren omdat we niet snel tevreden zijn. We fine-tunen, scherpen aan en passen onze werkwijze aan in lijn met de doelen die we samen gesteld hebben.

Goed webdesign is onze passie. Wij proberen constant de digitale ervaring van jouw bezoekers te verbeteren. in jouw branche.

MAATWERK WEBDESIGN 

Het ontwerpen van websites is onze passie al sinds 2012. Wij blijven innoveren en verbeteren op ieder vlak. De eisen aan websites worden steeds hoger en wij groeien daar in mee. Door de jaren heen hebben wij effectieve werkmodellen en structuren ontwikkeld die ons helpen om op een efficiënte -lees snelle- manier websites te ontwerpen die de aandacht vangen van je publiek, geoptimaliseerd zijn voor Google en je bezoekers naar de juiste plek leiden.

webdesigner-sales-architects-at-work

Webdesign in ‘t Gooi – Full Service

Wij verzorgen alle aspecten, dus de techniek, de grafische vormgeving, de SEO, maar ook de beveiliging en de SSL certificaten. Jouw bedrijf zorgt voor de input van binnen uit: zo wordt het de website echt jullie website.  Al vele bedrijven en organisaties -vooral in de zorg- hebben door Sales Architects een website laten maken en hun bedrijf online beter vindbaar gemaakt.

woman-beach-with-tablet-responsive-webdesign

RESPONSIVE WEBDESIGN

Sales Architects ontwikkelt al responsive websites zodat ze werken op alle schermformaten, van mobiel en tablet tot laptop en desktop. We gebruiken het CMS (content management systeem) dat het best bij je wensen en eisen past. Dit kan WordPress, zijn, al dan niet in combinatie met WooCoomerce voor een webshop, of bijvoorbeeld Drupal of Magento. De mogelijkheden zijn eindeloos. We zorgen er altijd voor dat je eenvoudig je eigen website bij kunt houden.

Uw website. Op deze razendsnelle servers!

0
GB SSD
0%
Sneller laden
0
MB geheugen
0%
Goedkoper

Webdesign voorbeelden

Websites die we voor onze klanten hebben ontworpen en gebouwd, geven je een indruk van de mogelijkheden die wij jou bieden om je (online) doelstellingen te behalen. In ons webdesign portfolio vind je een aantal voorbeelden van projecten die we voor klanten hebben mogen realiseren. Wil je weten wat ons webdesign in combinatie met de razendsnelle hosting voor jou kan betekenen? Neem meteen contact met ons op.

kwinkelenberg-verhuizingen-website

Kwinkelenberg verhuizingen

screenshot-rhodos5-website

De #Rhodos5

screenshot-gooise-psychologen

Gooise Psychologen Praktijk

gooise-dj-website

De Gooise DJ

screenshot-kliniek-sanders

Kliniek Sanders

screenshot-gezondheidscentrum-bijvanck

Gezondheidscentrum Bijvanck

Website laten maken ‘t Gooi

Wilt u een website laten maken in ‘t Gooi? Webdesign bureau Sales Architects helpt u graag!

Small Details Make You Successful

Menu