Werkelijk de snelste

Sales Architects biedt cloud-webhostingoplossingen die bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties goedkope manieren bieden om hun diensten via websites en webapplicaties te leveren. Of u nu een groot bedrijf bent, of een MKB’er en op zoek bent naar een website voor marketing, Rich Media of E-commerce, Sales Architects biedt een breed scala aan opties voor websitehosting en we helpen u graag de juiste te kiezen.

Wij bieden supersnelle webhosting via de Amazon Cloud, een van de snelste netwerkeb van Europa. U kunt elke gewenst CMS gebruiken, zoals WordPress, Drupal, Joomla en nog veel meer. Ons platform ondersteunt en biedt ook SDK’s voor populaire platforms zoals Java, Ruby, PHP, Node.js en .Net.

webhosting

We kunnen er lang of kort over praten; wij bieden razendsnelle hosting. Voor WordPress sites, webshops maar ook MKB websites bieden we voordelige en schaalbare oplossingen met als doel; hogere conversie en betere vindbaarheid door een supersnelle website.

Voor iedereen

Sales Architects biedt cloud-webhostingoplossingen die bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties goedkope manieren bieden om hun websites en webtoepassingen te supersnel te leveren. Of u nu op zoek bent naar een marketing-, rich-media- of e-commerce website, Sales Architects biedt een breed scala aan website-hostingopties, en wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste keuze. Nooit meer een gedeelde server of klanten verliezen doordat de website te langzaam laadt.

Hoog in Google

Scoor hoger in Google en converteer beter. Onze websites verdienen zichzelf terug. Wij gaan de uitdaging aan.Denkt u dat u een snellere hosting heeft? Laat het ons weten!

Hoe werkt het?

Wij bieden ieder bedrijf, groot of klein razendsnelle hosting. Is dat dan niet duur voor een MKB website bijvoorbeeld? Nee! Dat komt omdat u slechts een klein bedrag betaalt voor de snelle hosting en verder voor het gebruik. Heeft u dus een klein bedrijf en niet heel veel bezoekers, dan betaalt u ook weinig. Groeit uw bedrijf, dan groeit de website mee. Alles is schaalbaar en we zorgen ervoor dat wanneer u meer bezoekers krijgt uw website dit aankan. Uw relatief kleine bedrijf met 5000 bezoekers kan dus net zo snel zijn als een bedrijf met 100.000 bezoekers per maand en dat tegen een fractie van de kosten.

Menu