WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN?
SALES ARCHITECTS
SCHRIJFT UNIEKE CONTENT

Wij schrijven wervende unieke content

Als ondernemer wil je focussen op waar je goed in bent. Je kunt vol passie vertellen over je product of dienst en je bent trots op je bedrijf. Die passie overbrengen naar je website is niet altijd gemakkelijk. Webteksten schrijven is een vak. Daarom zijn er de tekstschrijvers van Sales Architects. Een goede webtekst doet namelijk meer dan alleen informatie geven over een onderwerp. Het doel van website teksten is om bezoekers of lezers te overtuigen tot een gewenste actie. Je schrijft je bezoekers de Salesfunnel in zodat ze een bestelling of contactaanvraag gaan doen. Net als wij op deze pagina trouwens….

webteksten-schrijven-sales-architects
0
Woorden
0
SEO optimalisaties
0
Hits
0%
Meer bezoekers

Wie schrijft, die blijft.

Het doel van goede websteksten op de website is eigenlijk drieledig.
  1. Goede webteksten zorgen ervoor dat je tekst goed scoort in de gratis zoelresultaten van zoekmachines en dus gevonden wordt door potentiële cliënten. (SEO)
  2. Goede webteksten overtuigen je potentiële cliënten en leiden ze direct naar de informatie die ze zoeken.
  3. Goede webteksten zullen het aantal bezoekers verhogen maar ook hun gedrag beïnvloeden; ze zullen eerder en meer producten of diensten van je afnemen. Het werkt conversieverhogend
Laat daarom professionele tekstschrijvers goede webteksten voor je bedrijf of product schrijven, zodat je meer gaat verkopen. Geoptimaliseerde, professionele en prettig geschreven webteksten verdienen zichzelf terug.

SEO vriendelijk

Onze webteksten zijn geoptimaliseerd zodat je gegarandeerd hoog scoort in Google op je keyword.

Klantvriendelijk

Onze webteksten leiden de bezoeker op een prettige manier naar je doel; een verkoop of contactmoment.

Werkwijze

We kunnen pas goede webteksten voor je schrijven als we je kennen. We schrijven geen generiek gereutel. De focus ligt op jullie unieke product, dienst of service. Wij gaan opschrijven waarom jullie het onderscheid maken. Wanneer we een opdracht krijgen gaan we dus eerst het gesprek aan.

Wat voor organisatie zijn jullie? Wat verkopen jullie? Hoe doen jullie dat? Wie zijn jullie klanten? Welke klanten zoek je? Meer dezelfde, of in een ander segment? Hoe bereiken we die doelgroep? Allemaal vragen die we samen gaan beantwoorden. Pas dan gaan we schrijven. Zo creëren we unieke content die hoog scoort en jouw bedrijf op het lijf geschreven is.

Resultaat

Een webtekst voorbereiden, schrijven en publiceren is heel leuk, we doen het graag, maar daar houdt het werk niet op. Meten is weten. Wanneer de tekst op je website of webshop gepubliceerd is meten we de resultaten. Hoeveel nieuwe bezoekers levert het op en wat verdien je aan die bezoekers? Deze werkwijze geeft je de mogelijkheid precies te zien wat je investering in onze webteksten oplevert voor je bedrijf.

Mocht blijken dat je niet de juiste doelgroep bereikt, of je doelgroep niet de actie uitvoert op je website die je zou willen dan zullen we de teksten aanpassen en verbeteren, net zolang tot je salesfunnel, overigens een lelijk Engels woord, helemaal in orde is.

Kosten

Wanneer je overweegt om onze webtekst specialisten teksten voor je nieuwsbrief, website, product of online campagne te laten schrijven wil je natuurlijk ook weten wat die investering aan kosten met zich meebrengt.

Wij bereken een prijs van € 0,04 per woord. We houden altijd een minimum aan van 2000 woorden. Wanneer we grotere projecten doen, zoals bijvoorbeeld een complete website maken we graag een offerte op maat. Dan weet u precies waar u aan toe bent en kunt snel berekenen hoe snel u de investering terug heeft verdient.

We hebben trouwens een spelfout op deze pagina verstopt. Gevonden? Laat het ons weten en wij optimaliseren gratis 1 webpagina voor u.

Verfrissende webteksten die weergeven wat je als organisatie wilt uitstralen

Wij schrijven webteksten die goed gevonden worden in zoekmachines maar vooral ook prettig leesbaar zijn en bezoekers aanzetten tot de gewenste actie.

We letten er nauwlettend op dat je content uniek is. Gekopieerde teksten en zelfs herschreven teksten doen je rankings in vooral Google heel snel dalen.

Bezoekers krijgen op je website is een ding, ze behouden een tweede. We schrijven teksten die direct de aandacht trekken en zorgen voor een laag  bouncepercentage oftewel “wegklikkers”.

Menu